Luba Uitzendbureau

Expeditiemedewerker

  • Vacature
  • Vast contract
VMBO
  • Noord-Brabant
Werkendam
21 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als expeditie medewerker ben je verantwoordelijk voor de interne transporten en het sorteren, laden en lossen van goederen. Je controleert de orders en maakt ze verzendklaar. Je taken bestaan uit het laden en lossen van vrachtwagens, sorteren van goederen, labelen en verzendklaar maken van orders, interne transporten, uitvoeren van controlewerkzaamheden, administratieve verwerking van goederen, controleren van inkomende en uitgaande producten en ondersteunende werkzaamheden in het magazijn. Het betreft een 40-urige werkweek in een twee ploegendienst.

Over het bedrijf

Bij dit bedrijfvangen ze het hele drukwerkproces onder één dak. Door te kiezen voor complementaire persformaten en (afwerkings)mogelijkheden en een grote eigen papiervoorraad kunnen ze flexibel en concurrerend op klantvragen reageren. En daar investeren ze voortdurend in. Om die capaciteit optimaal te benutten, draaien ze 24 uur per dag, zes dagen in de week. Het is een mooi bedrijf met een prettige werksfeer, waar voor mensen die hard willen werken voldoende doorgroeimogelijkheden zijn.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau