Luba Uitzendbureau

Orderverzamelaar

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Sassenheim
18 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

In de functie van orderverzamelaar ben jij verantwoordelijk voor het bij elkaar verzamelen van orders. Aan de hand van een voicesysteem krijg je opdrachten om producten en hoeveelheden uit de schappen te halen. Omdat je komt te werken met een een voicesysteem werkt, moet je goed Nederlands kunnen praten en schrijven. De producten zijn verspreid over het grote distributiecentrum, waardoor je op een dag heel wat kilometers aflegt. Als je alle goederen bij elkaar hebt verzameld, pak je het netjes in zodat het onbeschadigd bij de klanten aankomt.

Over het bedrijf

De organisatie waar je komt te werken zorgt voor de bevoorrading van supermarkten, drogisterijen en slijterijen. De sfeer is gezellig, betrokken en de productiviteit is hoog.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau