Luba Uitzendbureau

Allround expediteur

  • Vacature
  • Tijdelijk
  • Zuid-Holland
Spijkenisse
18 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als expediteur ga jij je bezig houden met het behandelen van import- en export zendingen van A tot Z, organiseer je transporten vanaf diverse havens naar loodsen en verzorg je douane documentatie. Daarnaast heb je contact met klanten, vervoerders, douane en rederijen en verzorg je de administratieve afhandelingen van dossiers. Tevens regel je transporten bij vervoerders en instrueer je de lood medewerkers. kortom een heel diverse baan.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is gespecialiseerd in de opslag en distributie van chemicaliŽn. Door hun jarenlange ervaring beschikken zij over de juiste kennis en bieden zij klanten een compleet pakket aan.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau