Luba Uitzendbureau

Onderhoudsmedewerker bij Mosadex

Details van de functie

Logo Over de functie

Geen dag is hetzelfde bij jouw toekomstige werkgever. Omdat ze startende zijn met dit onderdeel van het bedrijf ben jij er vanaf het begin bij! Je gaat nauw samenwerken met een collega. Niet zomaar een collega, namelijk een robot. Deze robot zorgt, aan de hand van recepten, dat de medicijnen op basis van dat recept bij elkaar worden gezocht.

Is er een storing aan de robot? Jij weet hoe je deze zo snel mogelijk moet oplossen. Daarnaast voer jij preventief controles uit aan de robot. Ook zorg je ervoor dat de overige apparatuur feilloos draait, denk hierbij aan printers, rolbanen en stickerapparatuur. Omdat het een startend onderdeel is vind je het niet erg om in het begin mee te helpen met productiewerkzaamheden, denk hierbij aan het vullen van de robot met doosjes medicijnen.

Om je werk zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren wordt je intern opgeleid door de ontwerper van de robot. Naast enige computer ervaring is een onderdeel van je taak bepaalde afmetingen van de robot aan te passen zodat het doosje medicijnen erin past. Te zijner tijd ga je je ook bezig houden met het dagelijks onderhoud van het pand.

Je werkt nauw samen met je collega?s van de groothandel, aan de overkant. Fysieke meters maken is voor jou geen probleem, want je loopt regelmatig heen en weer tussen de 2 naast elkaar gelegen panden.

Over het bedrijf

Dagelijks biedt Mosadex optimale zorg en diensten aan meer dan 800 aangesloten zelfstandige apotheken, 475 Service Apotheken, 250 zorginstellingen, 300 drogisterijen en meer dan 11 miljoen (zorg-)consumenten in Nederland. Door de juiste mix van kennis, ervaring en samenwerking is Mosadex de gids bij het leveren van preventieve, veilige en effectieve (farmaceutische) zorg.

De sfeer bij dit bedrijf kenmerkt zich door professionaliteit, gemotiveerde collega's en een respectvolle omgang met elkaar. Je houdt samen pauze in de kantine en een keer per jaar is er een personeelsfeest.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau