Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker groente en fruit

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Waddinxveen
22 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Je werkdag begint om 08:00 uur. Jij bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens. Dit doe je met behulp van de heftruck. Daarnaast is het jouw taak om verschillende soorten groente en fruit om en over te pakken. Daarbij ga je ook tel werkzaamheden uitvoeren en is het belangrijk dat je nauwkeurig te werk gaat. Bovendien ruim jij het magazijn in en zorg je dat het altijd netjes en opgeruimd is. Is het rustiger op je eigen afdeling? Dan deins jij er ook niet voor terug om andere klussen in het bedrijf op te pakken. Flexibiliteit richting je collega's, werktijden en de op te pakken werkzaamheden is daarbij belangrijk. Omdat je met een bederfelijk product werkt is de werkdag pas afgelopen wanneer al het werk is gedaan en de producten de deur uit zijn. Het komt een enkele keer voor dat je op de zaterdagochtend werkt.

Maak jij van deze functie als Productiemedewerker in Waddinxveen jou nieuwe baan? Reageer dan direct.

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een internationale leverancier en tevens een familiebedrijf van groente en fruit. Het team waarin je werkt bestaat uit 6 medewerkers. Er heerst een informele sfeer. De onderneming biedt gratis parkeergelegenheid vlakbij de ingang.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau