Luba Uitzendbureau

Assistent verfmenger

  • Vacature
  • Tijdelijk
  • Noord-Holland
Zaandam
21 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Van maandag t/m donderdag werk jij tussen 08:00 en 17:00 (op vrijdag sluit de fabriek om 15:30).
Jouw werkdag is heel divers van het pakken van grondstoffen voor de verfproductie volgens een receptkaart en het afwegen en storten van de grondstoffen in een kuip naar het verzorgen van productie monsters voor het laboratorium.

Heel belangrijk is dat je goed kan rekenen omdat je nauwkeurig te werk moet gaan.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is al in 1885 begonnen met het leveren van teer aan binnenvaartschippers. Ze zijn uitgegroeid tot een groot bedrijf waar zij nu ook verf maken en andere diverse producten. Dit bedrijf levert een actueel compleet assortiment voor de doe-het-zelver en professionele gebruikers. Uitstekende kwaliteitsproducten voor het verfraaien en optimaal beschermen. Door het specifieke karakter van vele producten onderscheid het assortiment zich als duurzame bescherming voor het behandelen van hout, metaal, polyester, steen en beton.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau