Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij gaat als magazijnmedewerker fulltime aan de slag van maandag tot en met vrijdag bij een leuke werkgever in Vlaardingen. De sector waarin jij aan de slag gaat is de woninginrichting. De algemene werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit magazijnwerkzaamheden. Jij zal verantwoordelijk zijn voor het verzamelen en verzenden van orders, het laden en lossen van goederen en het bijhouden en opruimen van het magazijn. Werkzaamheden als het aanleveren van de juiste producten en bestellingen uitpakken horen er ook bij en vind jij alleen maar leuk om te doen.

Ben jij een harde werker, collegiaal, leergierig en gemotiveerd? Zie jij jezelf werken in een professioneel en succesvol bedrijf? Wij komen graag met jou in contact!

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een groothandel gevestigd in Vlaardingen. Het bedrijf richt zich voornamelijk op woning projectinrichtingen, vloeren en gordijnen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau