Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Op de afdeling waarop jij komt te werken, komen de pakketten retour. Het is aan jou en je team om de geretourneerde pakketten uit te pakken, te sorteren en te verwerken in het systeem. Je bent dus echt een aanpakker die fysiek wat zwaarder werk aankan en die het ook leuk vindt om hierbij administratieve werkzaamheden te doen. Deze administratieve werkzaamheden moeten nauwkeurig worden uitgevoerd. Via de mail heb je contact met leveranciers, wat bijna uitsluitend in het Engels plaatsvindt. De Engelse taal is ook de voertaal binnen de organisatie. Daarnaast maak je ook de pallets verzendklaar en handel je alles in het systeem af.

Je werkt van maandag t/m vrijdag, van 09.00 - 17.30 uur. Wanneer jij liever om 07.00 uur of 08.00 uur wil starten, is dat ook zeker bespreekbaar.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever handelt in apparatuur voor het monitoren van de temperatuur tijdens transport en opslag. Ze vinden het belangrijk om te investeren in hun medewerkers. Dit doen ze ook door leuke bedrijfsuitjes te organiseren.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau