Luba Uitzendbureau

Expeditiemedewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Wormer
17 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als expeditiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het uitvoerend gedeelte van het verzendproces van onze goederen. Dit betekent het verzendklaar maken, maar ook de goederen voorzien van de juiste documentatie. Onze Expeditie is de eerste afdeling die klanten en chauffeurs zien en spreken. Daarom is klantvriendelijkheid en goede communicatie belangrijk. De expeditie is een hectische omgeving waar het vaak aankomt op de laatste minuten. Stressbestendigheid en flexibiliteit zijn daarom een vereiste.

Wat ga je precies doen? Je gaat uitgaande goederen verpakken en verzendklaar maken, voert administratieve werkzaamheden uit en ondersteunt bij het laden van vrachtwagens. Verder ontvang je klanten en chauffeurs en staat ze te woord. Ook zorg je voor een opgeruimde, schone en veilige werkplek.

Over het bedrijf

Jouw toekomstig werkgever is een bedrijf die transportbanden maakt in alle soorten en maten. Het is een gezond bedrijf dat bekendstaat om zijn hoge kwaliteit en uitstekende serviceverlening. Er heerst onderling een gezellige sfeer, iedereen werkt hard en doet zijn best om met een grap tussendoor goed werk te leveren. Je komt te werken in een hecht team van fijne, nuchtere collega's.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau