Luba Uitzendbureau

Expeditie medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Als logistiek medewerker ben je onderdeel van het gehele logistieke proces binnen de productieomgeving in de kookfabriek. De werkzaamheden de je uitvoert zijn erg divers. Je controleert de producten en aantallen met behulp van een scanner en computer. Ook pak je producten in en voorzie je ze van labels. Je verdeelt producten en zet ze weg bij de juiste klanten. Daarnaast houd je je bezig met het inpakken en sealen van de bestellingen en het in ontvangst nemen van inkomende goederen. Tot slot voorzie je productie units van middelen en materialen. Naast het logistieke proces verwerk je ook gegevens in het systeem. Hier komen jouw computervaardigheden goed van pas. Het is van belang dat je secuur, veilig en productief kunt werken. Je houdt je daarbij aan de op de werkvloer geldende hygiŽne- en veiligheidsrichtlijnen.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is de bekendste van het land in het maken van kant en klaar maaltijden. Er worden tot wel 20.000 maaltijden per dag in de Kookfabriek gekookt. Toppings maken ze in hoogtijdagen wel meer dan 1.000.000 per week op de afdeling Porti-pack. In de soepkeuken maken ze ieder dag de lekkerste kante en klaar soepen. Het is een bedrijf dat groeit en goed zorgt voor zijn medewerkers. De medewerkers die hier werkzaam zijn zien het als de ideale werkgever.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau