Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker 3-ploegen

Details van de functie

Logo Over de functie

Als magazijnmedewerker werk je met ongeveer 10 collega's in 3-ploegendiensten. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen en verwerken van binnenkomende orders. Orders pick je met een handscanner. De orders maak je verzendklaar en laad je in de vrachtwagen. Als je een certificaat hebt mag je dit met de hef- of reachtruck doen. Als je nog geen certificaat hebt kan je deze via Luba halen.

Over het bedrijf

Dit bedrijf verzorgt de inkoop en distributie van elektronische apparaten, maar ook haarverzorging en hondenvoer. Dit bedrijf investeert veel in een goede sfeer en in personeel. Samen met tien collega's per shift werken ze in een 3-ploegendienst in het magazijn. Kantoorpersoneel werkt in de dagdienst. Er werkt een jong, betrokken team waarbij hard werken de norm is, maar er altijd tijd wordt gemaakt voor een grapje of een praatje.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau