Luba Uitzendbureau

Allround logistiek administratief medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij bent verantwoordelijk voor het in- en uitladen van vrachtwagens en maakt orders klaar. Jij zet vervolgens met behulp van de heftruck de bloembollen en vaste planten in de schuur. Ook houd jij je bezig met de administratieve taken; jij scant bonnen en print deze uit. Tevens houd jij het terrein schoon, je schoffelt en stapelt kratten. Jij verzamelt papier en zorgt dat dit klaar staat om opgehaald te worden. Je werkt altijd samen met 1 vaste collega, in het hoogseizoen zijn dat er meer.Houd er rekening mee dat deze baan veel verantwoordelijkheid met zich mee brengt.

In de maanden augustus en september is het niet mogelijk om vakantie op te nemen, dit zijn de drukste maanden van het jaar.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever biedt transporteurs en afnemers de mogelijkheid om bloembollen, vaste planten en boomkwekerij-producten aan te bieden voor overslag. Zij zijn gespecialiseerd in het verpakken van onder andere bloembollen en vaste planten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau