Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

We zijn op zoek naar een magazijnmedewerker die (per project/ opdracht) alle materialen klaarzet. Dit is deels handmatig, deels met een hef- of reachtruck. Ben jij die nuchtere, sterke aanpakker met verantwoordelijkheidsgevoel? Als magazijn medewerker draag je zorg voor het complete proces van goedereninname en goederenuitgifte. Taken die daaronder vallen zijn goederen verzendklaar maken voor transport en de eindcontrole uitvoeren op uitgaande orders aan de hand van de tellijsten. Uiteraard moeten de binnenkomende goederen / ontvangsten gecontroleerd en verwerkt worden. Fijn dat je afwijkingen met je scherpe blik signaleert en actie onderneemt. Als er een vrachtwagen arriveert of gaat vertrekken spring je bij met laden en lossen. Verder voer je een haarscherpe controle uit op de voorraad. Daarbij zorg je dat alle benodigde documentatie nauwkeurig en tijdig wordt ingevuld. Jij voelt je verantwoordelijk voor ?jouw? magazijn en zorgt dat het schoon, opgeruimd en gestructureerd blijft. Je werkt in dagdiensten, en start na je koffie rond een uur of 08:00.

Over het bedrijf

Jouw toekomstig werkgever is een internationaal toonaangevend bedrijf op het gebied van tussen (verdiepings) vloeren. Deze vloeren worden gebruikt voor het creŽren van extra ruimte in bijvoorbeeld een magazijn, productieruimte of distributiecentrum. Je komt te werken bij een snel groeiend bedrijf waar een gezellige sfeer heerst en veel waarde wordt gehecht aan goed werkgeverschap. In een klein teamverband zorgen jullie er samen voor dat de kwaliteit wordt geleverd waar het bedrijf voor staat. Samen met een groep enthousiaste collega's heb jij de taak om samen met dit bedrijf voorop te blijven lopen in de internationaal groeiende markt.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau