Luba Uitzendbureau

Expeditie medewerker AGF

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze functie als expeditie medewerker behoort het transporteren van de verzamelde orders tot jouw verantwoordelijkheden. Je doet dit met behulp van de orderpicktruck en zorgt ervoor dat de producten op de juiste tijd en volgens de juiste instructie klaar staan op de uitslaglocatie. Werkzaamheden die hierbij komen kijken zijn: transporten van de rolcontainers naar de expeditieruimte en plaatsen in het juiste expeditievak, controleren van de gereedstaande orders, de containers die klaar staan scannen voor aanvang van het laden, eventueel overstapelen van goederen naar een andere container.

Naast deze verantwoordelijkheden, houd je je bezig met overige magazijnwerkzaamheden, zoals: om- en overpakken van artikelen, sorteren en reinigen van transporthulpmiddelen en assisteren bij inventarisatiewerkzaamheden. Uiteraard volg jij gedurende jouw werkzaamheden de hygiŽne- en veiligheidsvoorschriften.

In deze functie wordt er in verschillende diensten gewerkt. Zo kan je ingezet worden van 02.00 - 10.30 uur, 03.00 - 11.30 uur, 07.00 - 16.00 uur, 10.00 - 18.30 uur of van 11.00 - 20.30 uur en werk je op zaterdagen. Afhankelijk van de drukte, kunnen de werktijden afwijken.

Over het bedrijf

Deze organisatie zorgt voor de bevoorrading van supermarkten, drogisterijen en slijterijen van de firma. De sfeer is gezellig, betrokken en de productiviteit is hoog.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau