Luba Uitzendbureau

Expeditie medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Oirschot
17 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Samen met je collega?s uit het shippingteam begin je de dag met de taakverdeling en de aandachtspunten. Daarna ga je aan de slag. Jij focust je die dag op jouw taak en zorgt ervoor dat de kwaliteit van het bedrijf en haar uitgaande verzendingen optimaal blijft. Jouw werkzaamheden bestaan uit het controleren en gereed maken van zendingen, het sorteren van zendingen en het laden en lossen van goederen d.m.v. een heftruck, is je certificaat verlopen? Geen punt. Wij regelen het voor je.

Het betreft een afwisselende, zelfstandige functie met veel vrijheid. Het is een jong en dynamisch bedrijf met een informele sfeer, de deur staat altijd open. Dit bedrijf heeft een gloednieuw pand, met niet te vergeten: Een prachtige kantine! met een voetbaltafel en een enorme keuken! Daarnaast wordt er om de week, eten gehaald bij een cafetaria of chinees restaurant.

Je werkt fulltime van maandag t/m vrijdag in een 2 ploegendienst; de tijden zijn van 08:00 - 17:00 uur en 13:00 uur tot 22:00 uur. Je krijgt 12% ploegentoeslag op elk uur dat je werkt!

Over het bedrijf

Dit vernieuwende bedrijf vertegenwoordigt voor de Nederlandse markt zo'n 35 toonaangevende merken van 16 fabrikanten wereldwijd. Een zeer courant assortiment, levering uit voorraad en een snelle service maken van deze organisatie een toonaangevend bedrijf binnen de branche. Zij leveren een breed assortiment artikelen op het gebied van: verlichting, machines, gereedschap en opbergsystemen voor gereedschap aan vrijwel alle wederverkoopkanalen zoals technische handelsondernemingen, automaterialenzaken, ijzerwarenzaken en bouwmarkten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau