Luba Uitzendbureau

Teamleider logistiek

Details van de functie

Logo Over de functie

Als logistiek teamleider ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het avondteam. Het team bestaat uit 10 Ó 40 personen afhankelijk van de drukte. In de avondploeg werken jullie samen van maandag t/m vrijdag van 16.00-01.00 uur. Naast het aansturen van het team zorg jij ook voor de personeelsplanning. Je co÷rdineert de dagelijkse taken en bepaalt waar de prioriteiten liggen. Daarnaast zorg je ervoor dat iedereen de juiste werkprocessen hanteert en zorg jij dat het magazijn er altijd even netjes uitziet. Je bent meewerkend met het team, dus ook jij helpt bij laden en lossen. Door het maken van rapportages en analyses zorg je dat de kwaliteit van het werk goed blijft. Je weet precies wat er bij jouw teamleden speelt en bekijkt wat ze nodig hebben om zich verder te ontwikkelen. Denk hierbij aan opleidingen of cursussen. Samen met de warehousemanager ben je verantwoordelijk voor de jaarlijkse beoordeling van jouw medewerkers.

Over het bedrijf

Je wordt onderdeel van een internationale groothandel! Ze staan voor innovatie, creativiteit en kwaliteit. Ook jij zal uitgedaagd worden om mee te denken over efficiŰntie en innovatie. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau