Luba Uitzendbureau

Vakantiekrachten

  • Vacature
  • Tijdelijk
VMBO
  • Zeeland
Zierikzee
28 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Ben jij de komende tijd op zoek naar een leuke vakantiebaan of ben je tijdelijk inzetbaar in de regio Zierikzee? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde vakantiewerkers voor diverse werkzaamheden. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan inpakwerkzaamheden, orderpicken, magazijnwerkzaamheden, heftruckers, (leerling-) monteurs, bouwplaats medewerkers, hovenierswerkzaamheden en administratieve functies.

Interesse? Laat dan zeker iets van je horen. Wij kijken graag met je uit naar het vinden van een passende baan waar je je ei helemaal in kwijt kunt!

Over het bedrijf

Wij bieden een leuke werkplek op de mooiste plekken van Zeeland. Wil je tijdelijk aan de slag bij een van onze opdrachtgevers? Neem snel contact op.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau