Luba Uitzendbureau

Assistent voorman

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze functie geef je leiding aan de werknemers in het magazijn samen met de voorman. Je stuurt aan waar nodig en houdt alle lopende zaken in de gaten. Je voert gesprekken met werknemers en wanneer zij vragen hebben help je ze. Je bevindt je op de werkvloer en in overleg met de voorman pak je taken op die gedaan moeten worden. Dit kan zijn het verzamelen van orders in het gekoelde magazijn met een handscanner. of het op een correcte wijze ontvangen, op locatie zetten, verzamelen en verzendklaar maken van de goederen. Ook schoonmaaktaken en kwaliteitscontroles behoren tot je taken en vallen onder je verantwoording. Je zorgt voor orde en netheid.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken levert versproducten aan diverse winkels in de Bollenstreek en Den Haag. Er heerst een informele werksfeer, je werkt met gemotiveerde collega?s en je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid. De meeste collega's komen uit de regio en zijn woonachtig in de omgeving van Noordwijk.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau