Luba Uitzendbureau

Allround logistiek medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor de logistieke stromen van de binnengekomen goederen. Dit bedrijf produceert bederfelijk goed waardoor er gewerkt wordt in een koude omgeving. Naast dat je werkt in een koude omgeving is het ook fysiek zwaar werk. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen, controleren en intern transporteren van de binnengekomen goederen en grondstoffen. De vrachtwagens los je efficiŽnt en veilig. Vervolgens ga je de binnengekomen goederen en grondstoffen controleren op kwaliteit en kwantiteit en dit voer je ook administratief in het ERP-systeem in. Het is van belang dat je dit secuur doet. Vervolgens zorg je dat de goederen op de juiste plek komen binnen het productiebedrijf. Naast de binnengekomen goederen heb je ook de verantwoording over de aan- en afvoer van de verpakking- en etiket materialen van en naar de productielijnen. Deze werkzaamheden doe je volgens de gestelde kwaliteitseisen en veiligheidsvoorschriften. Je zult in de dagdienst werken, maar je bent ook bereid om af en toe in een avonddienst te werken.

Over het bedrijf

Je werkt voor een echt familiebedrijf dat voedingsmiddelen levert aan grote retail- en horecabedrijven in Nederland. Ze hebben een breed assortiment van brood- en toastsalades, sauzen en vleeswaren, wat jouw werk afwisselend maakt. Je werkt in leuk team met collega?s. Er wordt aandacht besteed aan gezelligheid. Zo is er regelmatig een bedrijfsuitje en lunchen jullie in de pauze samen in de bedrijfskantine. Ook wordt aan iedere werknemer aandacht besteed.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau