Luba Uitzendbureau

Voorraadbeheerder koelcel

Details van de functie

Logo Over de functie

Bij dit bedrijf worden de lekkerste salades en sauzen gemaakt. Je collega?s op de afdeling mengerij produceren in grote hoeveelheden deze salades en sauzen. Wanneer dit gereed is worden deze producten in karren in de koelcel opgeslagen. En daar komt het aan op jouw expertise! Op basis van de planning beheer jij de voorraad saladekarren in deze koelcel. Jij bent dus verantwoordelijk voor de logistieke indeling, en de in -en uitgifte van deze saladekarren. Wat je hier concreet onder kan verstaan, is het controleren van de ingeboekte saladekar op volledigheid van de gegevens. Het controleren van de voorraad saladekarren in het ERP systeem met de daadwerkelijke voorraad in de koelcel. Overleggen met de planning als er afwijkingen zijn in de voorraad. Je zet de saladekarren klaar op basis van de planning voor je collega van de afvulafdeling, die de saladekarren bij de afvullijnen brengt. Je boekt de saladekar af in het systeem op de juiste boekingsplaats. Ook ben je verantwoordelijk voor een opgeruimde en ordelijke koelcel. Door de hoeveelheid verschillende salades (wel 400) en een continue wisselende planning, maakt dat deze omgeving soms complex en dynamisch is.

Werktijden in 2-ploegendienst zijn 06.00 - 15.00 uur en 15.00 - 00.00 uur.

Over het bedrijf

Dit is een familiebedrijf dat nu door de tweede generatie wordt geleid. Al vier decennia lang leveren zij voedingsmiddelen aan vrijwel alle grote retail-, horeca- en cateringbedrijven in Nederland. Het brede assortiment salades, sauzen en vleeswaren wordt met name onder private label en in nauwe samenspraak met de opdrachtgever vervaardigd.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau