Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker Non-Food

Details van de functie

Logo Over de functie

Afwisseling en verantwoordelijkheid, dat zoek jij in een baan! In deze functie ben jij verantwoordelijk voor alle ondersteunende werkzaamheden binnen de afdeling Facilitair. Je bent flexibel inzetbaar binnen de gehele non-food afdeling en je start de dag met een werkoverleg. Vindt jij daarnaast doorgroeimogelijkheden belangrijk? Dan zit je hier goed! Het bedrijf vindt het net zo belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen en daarom hebben ze een eigen Campus met veel opleidings-en trainingsmogelijkheden. De werkzaamheden bestaan o.a. uit:
  • Het in- en uitboeken van goederen
  • Opruimen en klaarzetten van hulpstoffen, verpakkingsmateriaal en chemie
  • Voorraad controleren, beheren en signaleren van afwijkingen
  • Het afwegen en het in- en uitboeken van kruiden
  • Het oplossen van kleine storingen aan de machines
  • Het opgeruimd houden van de afdeling en het naleven van het bedrijfs-, kwaliteits- en arbobeleid

Over het bedrijf

Werken bij Van Loon Vlees, onderdeel van de Van Loon Group, betekent dat jij in een team terecht komt waar er een echte ?niet moeilijk doen, als het makkelijk kan? mentaliteit heerst. Ondanks dat het een groot familiebedrijf is bestaande uit verschillende labels met 9 locaties in Nederland en ongeveer 2000 collega?s, werk je altijd in kleinere teams. Hierdoor heerst er een fijne sfeer op de werkvloer.

Er werken veel verschillende mensen waardoor jij je altijd thuis zal voelen. Je komt te werken in een mooi en representatief pand met zonnepanelen voor eigen energie en warmtepompen voor het verwarmen van algemene ruimtes en verkoelen van de productieruimtes. Ook het water wat gebruikt wordt om het bedrijf schoon te maken wordt door hen zelf opgepompt en verwarmd. Parkeergelegenheid is voldoende aanwezig. Duurzaam ondernemen, de klant centraal zetten en de kracht van een familiebedrijf: dat zijn voor hen belangrijke waarden!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau