Luba Uitzendbureau

Expeditiemedewerker

  • Vacature
VMBO
  • Zeeland
Goes
27 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Wij zijn op zoek naar een expeditie medewerker in de omgeving van Goes voor een leuk bedrijf. Je bent binnen deze functie verantwoordelijk voor het ontvangen, controleren en verwerken van inkomende goederen, orderpicken, goederen verzendklaar maken en je zorgt hierbij dat jij samen met je collega's in een opgeruimde en schone werkomgeving werkzaam zullen zijn.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is al decennia lang een grote speler binnen de betreffende branche. Zij zorgen ervoor dat professionele vakmensen dagelijks voorzien zijn van de goederen van het bedrijf. Binnen deze functie kom je te werken in een leuk en gezellig team die van elke gewerkte dag weer een leuke dag maken!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau