Luba Uitzendbureau

Orderpicker Vriescel

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Rotterdam
20 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Voor jouw nieuwe werkgever zijn wij met spoed op zoek naar een ervaren en enthousiaste orderpicker voor in hun vriescel. In deze vriescel worden voornamelijk etenswaren opgeslagen voor de bevoorrading van schepen. Jij zal je voornamelijk bezig houden met het picken van orders met behulp van een hef- en/of reachtruck (pre) en een EPT. Je komt te werken in een team van 3 andere orderpickers in de vriescel. Het is dus van belang dat je echt ervaring hebt in het werken van een vriescel. Zij zoeken iemand die netjes werkt, secuur is en de Engelse taal (basis) beheerst.

De werktijden zijn van 08:00 uur tot 17:00 uur (incl. totaal 60 minuten pauze), maar zij zoeken iemand die er geen bezwaar tegen heeft om het werk af te maken mocht het een uurtje uitlopen.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is actief als scheepsleverancier en zorgt ervoor dat zeeschepen voedsel en gereedschappen aan boord ontvangen tijdens hun verblijf in de havens van Nederland en BelgiŽ. In hun magazijn hebben zij de meeste producten op voorraad, zo niet dan doen zij een beroep op hun toeleveranciers om ervoor te zorgen dat zij orders zo compleet mogelijk kunnen uitleveren aan de schepen. Er heerst een gezellige, collegiale sfeer in het bedrijf.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau