Luba Uitzendbureau

Inkoper Voorraad

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Rotterdam
20 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Voor een grote scheepsleverancier zijn wij op zoek naar een ervaren inkoper voorraad voor de proviand en technische afdeling. Jij zal je voornamelijk gaan bezig houden met het inkopen van de juiste technische en proviand producten om hun klanten op de juiste manier te kunnen bevoorraden. Jouw taken zullen voornamelijk zijn, het bijhouden en tijdig bestellen van producten. Veel telefonisch en e-mail contact met toeleveranciers en collega's van andere vestigingen. Deze communicatie zal voornamelijk gaan in de Nederlandse en Engelse taal, daarom is het van belang dat jij redelijk Engels spreekt.

Ook zal je veel in contact staan en schakelen met hun logistieke en planning afdeling. Ervaring in de scheepsleverancierswereld is daarom wel een hele dikke pre. Voor de rest zal je collega's ondersteunen waar nodig, want je komt te werken in een hecht en gezellig team waar er een samenhorigheidsgevoel heerst.

De werktijden zijn van 08:00 uur tot 17:00 uur (incl. totaal 60 minuten pauze), maar zij zoeken iemand die er geen bezwaar tegen heeft om het werk af te maken mocht het een uurtje uitlopen.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is actief als scheepsleverancier en zorgt ervoor dat zeeschepen voedsel en gereedschappen aan boord ontvangen tijdens hun verblijf in de havens van Nederland en Belgi. In hun magazijn hebben zij de meeste producten op voorraad, zo niet dan doen zij een beroep op hun toeleveranciers om ervoor te zorgen dat zij orders zo compleet mogelijk kunnen uitleveren aan de schepen. Er heerst een gezellige, collegiale sfeer in het bedrijf.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau