Luba Uitzendbureau

Allround magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw stap naar Luba is de snelste weg naar een leuke baan! In dit geval, een veelzijdige baan als allround magazijnmedewerker bij dit leuke bedrijf in Berkel en Rodenrijs. Jouw klantgerichtheid komt goed van pas in deze functie omdat jij naast magazijnwerkzaamheden ook klanten helpt. Je bent fysiek fit want sommige pakketten kunnen wel 20 kg wegen! Je beweegt je allround door het bedrijf. Jij bent verantwoordelijk voor het aanvullen van de magazijnvoorraad, je verwerkt orders vanuit de kassa. Verder loop je order en maakt deze verzendklaar, je vindt het leuk om verschillende werkzaamheden op te pakken.

Jij past binnen het team omdat je humor hebt en een positieve instelling! Je bent iemand die niet graag stil zit en pakt dus zelfstandig werk op. Je houdt je hoofd koel ook in drukke periodes. Verschillende werkzaamheden tegelijk oppakken is daarom voor jou geen probleem maar een uitdaging. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur. In drukke tijden vind je het niet erg om extra te werken. Het bedrijf is gevestigd in Berkel en Rodenrijs en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto, brommer en fiets.

Herken jij je helemaal in het bovenstaande profiel? Twijfel dan niet langer en solliciteer snel naar deze leuke baan.

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een bedrijf die zich na meer dan 40 jaar wereldwijd heeft gevestigd met zijn brede vechtsport assortiment. Voor elk budo- en vechtsport levert dit bedrijf hoogwaardig kwaliteit en hebben zij prijstechnisch zeer goede producten klaar staan voor u. Daarnaast kom je te werken in een klein team bij een bedrijf met een no-nonsens cultuur ?doe maar normaal dan doe je gek genoeg?. Humor en een praatje zijn aanwezig op de werkvloer, er hangt een informele sfeer.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau