Luba Uitzendbureau

Meewerkend Teamleider Logistiek

Details van de functie

Logo Over de functie

Zonder goederen, geen uitgaande vracht uiteraard. Zodoende start je je dag met een overleg met de QA-afdeling, bedrijfsbureau en de productie. Gelijk de koffiepauze meegepakt, en door! Met de laatste info en planning zet je ''jouw jongens'' aan het werk. Indien nodig spring je zelf ook bij, want de vracht moet er uiteraard wel op tijd uit. De drukte bij dit bedrijf ligt voornamelijk op maan- en dinsdag. Daarom is het hier gebruikelijk om die dagen wat langer door te werken. Deze uren neem je later in de week dan ''op'': dus wellicht vroeg weekend in.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een groothandel, merkenleverancier, exporteur, dienstverlener en verpakker van Hollandse kaasspecialiteiten die zij onder andere in eigen beheer produceren. Onderscheidend, creatief en innovatief zijn de drie kernwoorden welke het bedrijf onderscheidend maken. Je komt in het team terecht van uitgaande expeditie. Daar heb je ook veel contact met de chauffeurs die er vaak al jaren werken.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau