Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
's-Hertogenbosch
22 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor je eigen gedeelte in het magazijn. Zo kan je verantwoordelijk zijn voor het scannen, afwegen en sorteren van binnenkomende goederen. Of voor het verzamelen van orders. Als je een hef- en/ of reachtruckcertificaat hebt mag je aan het werk met de man-up truck en kan je de goederen netjes opbergen in de stellingen of juist de orders uit de hoge stellingen verzamelen. Orderpicken doe je met behulp van de handscanner, dus het is handig wanneer je daar wat ervaring mee hebt.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een internationaal bedrijf dat zowel productie als logistiek uitvoert voor de automotive, medische apparaten en machines. Ze hebben een groot, geautomatiseerd magazijn waarin je komt te werken in een informele en prettige werksfeer. Zo wordt er door iedereen hard gewerkt, maar is er ook tijd voor een praatje of wat humor. De leidinggevende is altijd op de vloer aanwezig en kan je zodoende snel helpen als je vragen hebt. Als je hier werkt krijg je een kluisje om je spullen netjes in op te bergen. Dit bedrijf investeert graag in de medewerkers, bijv. door hen te voorzien van relevante cursussen. Er is voldoende parkeergelegenheid en ze zijn ook goed met het ov bereikbaar.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau