Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Als magazijnmedewerker houd jij je bezig met het verzamelen én verzendklaar maken van de orders. Picken van orders doe je met behulp van een EPT, handscanner. Heb je een hef- en/of reachtruckcertificaat? Dan mag je ook hier op rijden. Tussendoor help je met het laden en lossen van inkomende en uitgaande vrachtwagens. Net als je collega's werk je graag in een net en overzichtelijk magazijn en help je dit ook schoon en overzichtelijk te houden. Dit werk is fysiek behoorlijk pittig, soms pick je zakken met rijst van 25 kilogram. Na een dag werken heb je er meer dan een complete work-out op zitten en hoef je dus niet meer naar de sportschool!

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een groothandel met een breed assortiment op het gebied van food en non-food producten. Vanuit hun magazijn in Oss leveren zij aan klanten door heel Europa. Jouw collega's en jij werken enorm hard om alle klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen, de planningen rond te krijgen en alle administratie op orde te houden, maar tussendoor is er ook zeker tijd voor een grapje of praatje. Op vrijdag is het frietdag! Dan eet je gezamenlijk een snack of frietjes tussendoor.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau