Luba Uitzendbureau

Bouwhulp

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Vierpolders
20 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Bij jouw nieuwe toekomstige werkgever is het jouw verantwoordelijkheid om verschillende materialen te voorzien van de juiste coating. Dit wil zeggen dat jij de juiste materialen/coating handmatig aanbrengt aan stalen leidingssystemen, zodat deze goed bewaard blijven. Je gaat op verschillende locaties werken, waarvoor een VCA certificaat erg belangrijk is. Om de diverse locaties te kunnen bereiken is het van belang dat je in het bezit bent van een rijbewijs B. Dit bedrijf voorziet je ook van verschillende cursussen en opleidingen zodat je de juiste papieren bezit.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een energiek en gedreven bedrijf dat voornamelijk actief is in het voorzien van de juiste bescherming voor ondergrondse materialen. Zij hebben al meer dan 20 jaar ervaring opgedaan bij vele opdrachtgevers en organisaties in de infrastructuur en petrochemische industrie.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau