Luba Uitzendbureau

werkvoorbereider bouwkundig

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Holland
Beverwijk
20 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw nieuwe werkgever is op zoek naar een werkvoorbereider voor de afdeling Projecten. Daar doen zij vooral verduurzaming van bestaande woningen in bewoonde- en onbewoonde staat en ook nieuwbouw. De hoofdmoot ligt in de verduurzaming. Dat is een mooie en vooral leuke uitdaging die je binnen het team samen oppakt.

Samen met de klant onderzoeken zij de woningen van het project en bepalen wat de ingreep gaat worden. Voor een werkvoorbereider betekent dit een hoge mate van afwisseling en vooral een heel leuk proces. In de engineeringsfase wordt de ingreep uitgewerkt in het tekenwerk en een plan van aanpak waarbij zij visueel in 2D en (eenvoudige) 3D tekeningen een draaiboek maken van de belangrijkste ingrepen. Hier geven zij ook aan wat de echte cruciale punten zijn die gecontroleerd moeten worden in het proces. Sparren en terugkoppelen met de uitvoering vinden zij daarbij belangrijk. Het bedrijf werkt vooral in de driehoek Haarlem, Alkmaar, Amsterdam en zij zoeken ook iemand uit de buurt die in een straal van ca 15km rondom Beverwijk woont.

Ben jij een werkvoorbereider die die uitdaging aan wil gaan en een stuk kennis meebrengt maar ook genoeg assertiviteit heeft om te durven vragen wanneer jij ondersteuning nodig heeft, dan is dit je kans!

Over het bedrijf

Je nieuwe werkplek is een energiek bouwbedrijf dat zich bezig houdt met een drietal pijlers, zoals: Dagelijks- en Mutatie onderhoud voor woningcorporaties in de directe omgeving, Farmacie en projecten in Verduurzaming en Nieuwbouw. In hun aanpak in verduurzaming van bestaand woningbezit en nieuwbouw zijn zij succesvol in hun aanpak. Zo succesvol dat zij het merendeel van hun projecten 1 op 1 uitwerken en realiseren en veel werken in co-making. Daar hebben zij een eigen aanpak voor. Zij zijn vanaf het ontwerp van het verduurzamingsvraagstuk van de klant betrokken en ontwerpen de ingreep zodat label sprongen en kwaliteitsverbeteringen gehaald worden.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau