Luba Uitzendbureau

Werkvoorbereider dagelijks onderhoud

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Holland
Beverwijk
17 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Het bouwbedrijf werkt samen met vaste opdrachtgevers aan verduurzaming en het onderhoud van hun woningen. Hiervoor zijn zij op zoek naar een werkvoorbereider dagelijks onderhoud. Als werkvoorbereider dagelijks onderhoud ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse onderhoudsprojecten vanaf de intake tot en met de facturatie. Je vindt het leuk om probleemstellingen in kaart te brengen en te vertalen naar een oplossing. Je stelt een begroting op, communiceert met de klant en de opdrachtgever en begeleidt het werk tijdens de uitvoering. Op dagelijkse basis ben je bezig met: het verzorgen van de intake (in kaart brengen van de opdracht), het opstellen van een begroting, het verzorgen van communicatie met de klant, het inplannen van de werkzaamheden (vakmensen en materiaal), het begeleiden van de uitvoeringswerkzaamheden en het registeren van het proces in de database.

Over het bedrijf

Je nieuwe werkplek is een energiek bouwbedrijf dat zich bezig houdt met een drietal pijlers, zoals: Dagelijks- en Mutatie onderhoud voor woningcorporaties in de directe omgeving, Farmacie en projecten in Verduurzaming en Nieuwbouw.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau