Luba Uitzendbureau

Allround medewerker uitvoering

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Den Haag
17 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Voor dit leuke en gezellige bedrijf met een echte Haagse mentaliteit zijn wij op zoek naar een medewerker in de uitvoering. Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn het dagelijks opknappen van kamers, je bent pas tevreden wanneer dit iedere keer weer een waar kunststukje is. Jouw dag start ?s ochtends tussen 7:00u en 7:30u op de zaak. Je drinkt dan een bakje koffie en je laadt met je team de materialen in de bus, daarna vertrekken jullie naar locatie. Rond een uur of 16:00u zijn jullie terug en laden jullie gezamenlijk de materialen weer uit en sluiten jullie de dag af.

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een bedrijf die producten en diensten levert voor de inrichting van woningen, kantoren of instellingen. Zij nemen de zorg van de klant volledig weg en bieden allround diensten aan. Van verhuizingen tot het leggen van vloeren en van behangen tot een volledige verbouwing. Jouw nieuwe werkplek regelt en ontzorgt van ontwerp tot en met realisatie. Dit werk doen ze voor particulieren, maar ook voor bedrijven en zorginstellingen. Je komt te werken in een bedrijf dat vooroploopt in deze nieuwe, complete vorm van dienstverlening.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau