Luba Uitzendbureau

Timmerman

Details van de functie

Logo Over de functie

Je komt in een hecht en innovatief team te werken en krijgt de kans je kennis en vakmanschap in te zetten op projecten die van directe betekenis zijn in de levens van mensen. Zo ga je woningen comfortabeler, veiliger en energiezuiniger maken en helpen de productiecapaciteit uit te breiden van bedrijven die belangrijke vaccins produceren. Jij bent echt een Timmerman die verder kijkt dan 'even het werk doen'. Je werkt namelijk aan de huizen van mensen, vaak terwijl ze er in wonen. Samen met je collega's realiseer je voornamelijk de verduurzaming van hun huizen (en soms ook nieuwbouw). Dat doe je in nauwe samenwerking met opdrachtgevers, producten en co-makers.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een familiebedrijf met 50 vaste medewerkers. Zij werken voor woningcorporaties en commerciŽle vastgoedbeheer. Ze hebben collega's die volledig zijn gespecialiseerd in het bouwen voor farmaceutische bedrijven. Alle deuren staan bij hun altijd voor iedereen open, zelfs de deur van de directeur. Heeft iemand een idee over hoe het beter kan, horen zij dat graag en gaan ze er meteen mee aan de slag. Wil je ergens beter in worden, gaan ze dat regelen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau