Luba Uitzendbureau

Senior timmerman kunststof kozijnen

Details van de functie

Logo Over het werk

In deze functie ga je in tweetallen op pad naar particulieren klanten waar jij kozijnen en dakkapellen plaatst. Het betreft veelal dag klussen en je bent maximaal 1 week bij een klant bezig. Omdat je het werk met zijn tweeŽn uitvoert ben je verantwoordelijk voor de hele klus en de communicatie met de klant. Iedere klus is anders, omdat je op een andere locatie staat en te maken hebt met andere particulieren. De meeste particulieren zijn onwijs blij met je komst en na jouw werkzaamheden zie jij direct resultaat van jouw werk: een perfect afgewerkt kozijn en tevreden particulieren. Jouw werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag en je werkt van 7:30 - 16:30 uur. Het werk kan soms iets uitlopen, waardoor je soms een uurtje langer doorwerkt.

Wat wij bieden

  • Een werkplek bij een leuk familiebedrijf waar een leuke collegiale sfeer hangt
  • Een baan met veel variatie, vanwege relatief korte klussen op verschillende locaties in Noord-Holland
  • Mogelijkheid om veel te leren in het vak en jouw huidige kennis in de praktijk te brengen
  • Goede arbeidsvoorwaarden volgens de Bouw CAO

Wat wij vragen

  • Je hebt aantoonbare en bij voorkeur recente ervaring met het plaatsen van kunststof kozijnen/dakkapellen
  • Je bent communicatief vaardig en hebt ervaring met het werken met particulieren
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en bij voorkeur ook BE

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever voert klein aannemers werk uit bij particulieren thuis. Het gaat voornamelijk om het maken en monteren van kunststof kozijnen en dakkapellen. De kozijnen en dakkapellen worden in de fabriek al op maat gemaakt en door de buitendienst worden deze gemonteerd. Het bedrijf levert hoge kwaliteit, vooral omdat ze bestaan uit ongeveer een team van 20 medewerkers. Ze hebben een prachtige showroom staan in het pand in Heemskerk en er heerst een prettige werksfeer. Bij dit familiebedrijf heerst een fijne werksfeer. Collegialiteit en een goede werkmentaliteit wordt als belangrijk ervaren in dit bedrijf.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau