Luba Uitzendbureau

Natuursteenbewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij gaat samen met je collega's aan de slag in de werkplaats. Hier ben je druk met het verwerken en bewerken van een brok natuursteen tot aan een kant en klaar product wat je collega's kunnen monteren of leveren bij de klanten.
Een baan met heel veel afwisseling want vandaag ben je druk met het maken van een keukenblad en morgen maak je een wandpaneel voor een douche of je maakt een grafsteen. Jij kunt netjes en secuur werken en begrijpt dat elke fout kostbaar is. Je krijgt alles op tekening en aan de hand hiervan ga jij aan de slag om de producten te maken.

Over het bedrijf

Jouw toekomstig werkgever is een bedrijf in natuursteen. Van marmer tot keramiek en van graniet tot hardsteen, hier is dit bedrijf volledig in thuis. Je kunt denken aan hardstenen aanrechtbladen of natuurstenen platen voor in badkamers of marmeren vloeren maar ook grafmonumenten en urnen worden gemaakt. In dit bedrijf gebeurt ook bijna alles in eigen beheer. In de fabriek komen de grote brokken natuursteen binnen en worden ze verwerkt tot het eindproduct. Kortom, je bent bij dit bedrijf onderdeel van het maken van een mooi product.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau