Luba Uitzendbureau

Machinaal houtbewerker

  • Vacature
  • Tijdelijk
VMBO
  • Zuid-Holland
Noordwijk
17 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als machinaal houtbewerker werk je op de afdeling voorbewerking. Jij bent verantwoordelijk voor het bewerken van de kozijn- raam en deurprofielen. Je zorgt ervoor dat de profielen zonder problemen voorgemonteerd kunnen worden. Dit gebeurt met een computergestuurde machine die zaagt, boort en freest. Mocht je een product tegenkomen dat niet aan de kwaliteitseisen voldoet, dan trek je meteen aan de bel.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is al bijna 50 jaar gespecialiseerd in het maken van houten kozijnen, ramen, deuren en trappen. Er staat een modern machinepark ter beschikking waarmee zij als team met veel enthousiasme de mooiste houtproducten maken. Daarnaast wordt veel aandacht geschonken aan opleidingen, veiligheid en efficiŽnt werken. Je komt te werken in een gemotiveerd team van 7 collega's.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau