Luba Uitzendbureau

Planner/ werkvoorbereider

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Holland
Beverwijk
16 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

De dag begint met een overleg met de sr. Locatieleider en wisselt bijzonderheden met elkaar uit: waren er calamiteiten of zijn er zieken? De grootste uitdaging in deze baan is het last minute in goede banen leiden van wijzigingen. De baan vergt dus veel van jouw communicatie- en organisatietalenten, maar ook goede contactuele vaardigheden zijn essentieel. Je bent de vraagbaak voor diverse partijen: opdrachtgevers, contractors en andere bedrijven op het terrein. Maar ook collega's, Werkvoorbereiders, Industrieel reinigers en de Voormannen weten jou te vinden. Het is belangrijk dat jij de rust bewaart en behulpzaam bent. Als collega?s hulp nodig hebben spring je ook graag even bij. Je hebt een aanpakkersmentaliteit en gezamenlijk moet de klus geklaard worden.

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een bedrijf waar kwaliteit en veiligheid centraal staan. Gericht op industriŽle reiniging. Er wordt volop geÔnvesteerd in kennis en vaardigheden. Doorgroeimogelijkheden zijn er. De sfeer is informeel, direct en initiatief nemen wordt gewaardeerd. Om een teamgevoel te behouden zijn er diverse activiteiten zoals een barbecue, sinterklaasviering, visfestijn en darttoernooi om al je collega's ook buiten werk te spreken.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau