Luba Uitzendbureau

Allround vakman

  • Vacature
  • Noord-Holland
Heemskerk
26 januari 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze functie kun jij diverse werkzaamheden oppakken, afhankelijk van de kwaliteiten waarover jij beschikt in combinatie met de wensen van de klant. Op de afdeling klantcontact center, komt een melding binnen van een woningbouw co÷rporatie of andere externe partij. Jouw werkzaamheden kunnen uit de volgende taken bestaan:
  • Schilderwerkzaamheden: Jij ontzorgt de klant door te laten zien het beste schilderswerk te verrichten. Je verricht onderhoudsschilderswerk op houten en metalen ondergronden, exterieur en interieur. Daarnaast verricht jij coatingwerk op steenachtige ondergronden en bij taken zoals lichte houtreparaties en kitwerk.
  • Stukadoor/tegelwerkzaamheden
  • Metselwerkzaamheden
  • Lichte elektricien- en loodgieterwerkzaamheden

De duur van opdrachten kan verschillen, de meeste opdrachten duren niet langer dan twee weken. Dit maakt het werk variŰrend en vindt jij leuk!

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een modern familiebedrijf actief in onderhoud en reparaties aan gebouwen. Zij voeren uit, denken mee en ontzorgen de klant. Door ervaring en deskundigheid bieden zij hoge kwaliteit in het werk en de producten. Op de werkvloer heerst een informele sfeer waar de collega's nog echt iets over hebben voor elkaar! Het bedrijfspand ziet er modern uit met mooie kunstwerken en zelfs een bar in de vergaderruimte! Hier wordt op de vrijdagmiddag dan ook vaak gebruik van gemaakt. Dit bedrijf biedt medewerkers daarnaast grote kansen om je door te ontwikkelen en eventueel door te stromen naar een andere functie.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau