Luba Uitzendbureau

Allround Medewerker - junior

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Werkendam
26 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als allround aanpakker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden binnen de projecten. Je gaat werken aan boord van een zelf varend kraanschip en als 4e persoon ga je het team versterken in met name heiwerkzaamheden. Je krijgt een vaste begeleider toegewezen die je alle knepen van het vak zal leren.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is ervaren binnen alle disciplines van de Beton- en Waterbouw en realiseert projecten voor nieuwbouw, onderhoud, renovatie en restauratie van alle voorkomende waterbouwkundige en civieltechnische constructies en objecten. Denk hierbij aan alle soorten bruggen, damwandconstructies, havens, remmingswerken en afmeervoorzieningen, sluizen en onderhoudswerkzaamheden. Dit bedrijf biedt verder een breder dienstenpakket dan de gemiddelde expert. Verder werkt dit bedrijf met een eigen ontwerpafdeling, en pakt alle vraagstukken uit de markt op en boekt er vele successen mee. Zo kan jouw toekomstige werkgever zich inzetten op expertise en klantgerichtheid.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau