Luba Uitzendbureau

Constructiebankwerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Bij dit bedrijf ga jij werken aan projecten die sterk variŽren van grootte. De ene keer werk jij aan een dag klus, de andere klus kan zo drie maanden duren. Dit vindt jij leuk en uitdagend! Je werkt in een relatief klein maar hecht team van ongeveer tien mensen samen. Met dit team bedien jij verschillende soorten machines, zoals zuigmachines, kantmachines en knipmachines. Aan de hand van 3D tekeningen, weet jij hoe je de leidingen moet aftekenen, hechten, boren, slijpen en branden. De werktijden zijn over het algemeen van 7:00 - 17:00 uur.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is gevestigd in Velsen-Noord. Het bedrijf is al ruim dertig jaar actief in de industriŽle markt met het bouwen van apparaten en het maken en renoveren van leidingsystemen. Het bedrijf is het beste als het gaat om 3D scanning, engineering van werktekeningen, maken en monteren, repareren en aanpassen van stalen en roestvaststalen leidingen en apparaten. Het gaat hierbij om onwijs grote installaties, zoals koelwater header buizen, dikke gasleidingen en gaskoeling. Het bedrijf hecht veel waarde aan de veiligheid van de medewerkers. Er heerst een goede werksfeer in het bedrijf en een platte organisatie structuur. Dit zorgt voor korte communicatielijnen, waardoor je snel kan schakelen. Ontwikkeling van de medewerkers wordt centraal gesteld in dit bedrijf.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau