Luba Uitzendbureau

Hulpkracht Metselaar

Details van de functie

Logo Over de functie

Je gaat aan de slag als opperman bij een nieuwbouwproject in Oestgeest waar 56 woningen gebouwd worden. Hier gaat de metselaar aan de slag met het metselen van de muren. Jouw hulp is hierbij nodig voor het op maat zagen van de stenen en het klaarzetten van de stenen. Je werkt je met metselstenen maar ook met natuursteen en je leert alle technieken om een mooi resultaat neer te zetten. Zo ga jij je bezig houden met het aanmaken van specie, het netjes afwerken van de voegen en het aangeven van stenen.

Het project duurt ongeveer 18 weken. Dit is voor jou een mooie periode om er achter te komen of je toekomst ziet in het vak. Het beroep metselaar valt onder de klassieke ambachten en vraagt dan ook om echte vakmannen. Om van leerling te groeien tot zelfstandig metselaar (vakman) word je vakkundig begeleid en in de praktijk opgeleid door veteranen in het vak.

Over het bedrijf

Bij het bedrijf waar je gaat werken heerst een informele sfeer waar genoeg ruimte is voor een lolletje en gezelligheid. Het werk verschilt per project en dat maakt het dan ook lekker afwisselend. Je gaat aan de slag bij nieuwbouw- en renovatieprojecten. De ene keer plaats je een strakke zichtbare muur, de andere keer een toog of een ouderwetse open haard. Daarnaast werk je met metselstenen maar ook met natuursteen en leer je alle technieken om een mooi resultaat neer te zetten. In dit geval gaat het om een nieuwbouwproject van 56 woningen in Oestgeest.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau