Luba Uitzendbureau

Account manager- Duitstalig

Details van de functie

Logo Over de functie

De Duitse taal beheers je goed en je gebruikt deze het liefst tijdens je werkzaamheden? Dat kan hier! Een belangrijke doel van je baan is het behalen van omzetdoelstellingen en groei te realiseren. Hoe behaal je deze doelen? Door actief te werven naar nieuwe partners met behulp van de Business Development Manager. Deze nieuwe partners ga je vanaf de bodem opbouwen en je onderhoud de relatie met je bestaande partners. Je informeert ze tijdig en uitvoerig over jullie producten, diensten en de ontwikkeling. Daarnaast voer je marktonderzoek analyses uit en rapparteer je over de prestaties van elke partner om zo voorop te blijven lopen. Constant anticipeer je op de toekomst van jullie partners en volg je acties op. Tijdens je werkzaamheden werk je nauw samen met interne afdelingen zoals OPS, Setup, Finance en Marketing om je zakelijke behoeften te vergemakkelijken. Je deinst niet terug voor keiharde acquisitie, want dat komt hier aanbod!

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is de grootste circular IT reseller van de Benelux en ze groeien nog steeds. Ze hebben ruim 350 medewerkers en zijn verspreid over heel Europa. Ze zorgen ervoor dat iedereen kan werken met de beste technologie op maat. De werkplek waar jij terechtkomt is modern én op loopafstand van het station Leiden Centraal!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau