Luba Uitzendbureau

Commercieel binnendienst

Details van de functie

Logo Over de functie

Bij dit internationale bedrijf ondersteun jij jouw collega's van sales in deze commerciŽle rol. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor klanten die met verzoeken komen via de telefoon en mail. Je krijgt vragen over voorraad, leveringen, prijzen en voorwaarden van klanten. Daarbij zorg jij dat alle orders juist in het systeem worden ingevoerd, stuurt vervolgens de orderbevestiging en schakelt met afdeling planning over de leverwensen van de klant. Ook handel je klachten af. De klant staat centraal en jij helpt op een klantgerichte en vriendelijke manier. Afhankelijk van jouw talenknobbel doe jij dit op de Nederlandse, Duitse of Franse afdeling. Het is een functie waarin je veel moet schakelen en ad hoc zaken moet oplossen. Geen vraag is te gek en je probeert de klant altijd op de juiste manier te helpen.

Mocht je net zijn afgestudeerd en nog niet veel ervaring hebben, dan willen we je vragen om toch te reageren. Er zijn mogelijkheden om intern opgeleid te worden!

Over het bedrijf

Je wordt onderdeel van een internationale groothandel. Ze staan voor innovatie, creativiteit en kwaliteit. Ook zal jij uitgedaagd worden om mee te denken over efficiŽntie en innovatie. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau