Luba Uitzendbureau

Commercieel planner internationaal

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Hazerswoude-Dorp
19 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij hoeft om als planner aan het werk te gaan echt nog geen ervaring te hebben. Dit groeiende transportbedrijf gelooft erin dat jij met commerciŽle vaardigheden, ervaring in een servicegerichte functie of opleiding en interesse om je als planner te ontwikkelen zomaar de ideale kandidaat kan zijn om deze functie te vervullen. In dit internationale bedrijf heb jij in eerste instantie de ruimte om de branche, klanten en het bedrijf te leren kennen. Daarom ga je een aantal maanden op de customer service afdeling aan de slag. Vervolgens leer je het vak als planner uit te voeren en wordt je een zelfstandig transportplanner die ervoor zorgt dat er weinig lege kilometers gemaakt worden, maar ook zorgt dat de afspraken van internationaal transport over land en over zee op schema blijven lopen. In deze functie wordt je ondersteund door collega's van verschillende afdelingen, maar ook sta je zelf klaar om bij te springen waar dat nodig is. Het is dus een bedrijf waarin je je kan ontwikkelen met je collega's en voor langere tijd aan de slag kan.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een ambitieuze logistieke dienstverlener met vestigingen in heel Nederland, waaronder Hazerswoude-Dorp, maar ook in Engeland en Polen. Ze zijn gespecialiseerd in het vervoeren van alle soorten ladingen vanuit Europa naar het Verenigd Koninkrijk. Het is een bedrijf waar de mens centraal staat. Alle medewerkers zijn nauw betrokken bij de ontwikkeling van de organisatie en er wordt meegedacht over de persoonlijke ontwikkeling van elk personeelslid.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau