Luba Uitzendbureau

Commercieel medewerker groene stroom

Details van de functie

Logo Over de functie

Wij zijn op zoek naar een Commercieel medewerker die net iets meer gedreven is als de rest. Jouw indrukwekkende trackrecord is misschien wel het entreebewijs voor deze prachtige functie. Je voert telefonische sales gesprekken waarin je warme potentiŽle klanten adviseert en overtuigt van het aanbod aan duurzame producten. Jouw advies is duurzaam en klantgericht en daardoor altijd afgestemd op de wensen en behoeften van de klant. Als kers op de taart maak je mooie offertes die precies aan de besproken wensen voldoen. Doordat je een ster bent in communiceren weet je de klant steeds weer te overtuigen van jouw voorstel. Omdat je commercieel bent ingesteld werk je ook fanatiek aan het behalen van de resultaten. Door jouw klantgerichte vaardigheden weet je de juiste vragen te stellen en de behoefte van de klant te achterhalen. Om met een tijdige en juiste opvolging te komen houd jij jouw openstaande leads goed in de gaten. Je bent een graag geziene collega die er met zijn allen voor wil gaan om de targets te behalen. Omdat je openstaat voor feedback wordt je steeds beter in je vak.

Maak jij van deze functie als Commercieel medewerker in Gouda jouw nieuwe baan? Reageer dan direct.

Over het bedrijf

Als jij je entreebewijs binnen dit bedrijf hebt weten te bemachtigen kom je te werken voor een jong en dynamisch bedrijf met een duurzame missie. De nieuwe energiewereld! Hier werken betekent meebouwen aan de groei van een organisatie dat Nederland nieuwe energie gaat geven die 100% duurzaam is. Samen met je collega's ga jij deze energie bereikbaar maken. Je nieuwe werkgever is gevestigd op 2 minuten lopen van het station. Er wordt gewerkt van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur. Er is veel aandacht voor de werksfeer en op vrijdag wordt er geborreld met een goedgevulde ijskast.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau