Luba Uitzendbureau

Sales medewerker binnendienst

  • Vacature
  • Vast contract
  • Zuid-Holland
Nieuw Vennep
16 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij werkt samen met de buitendienst en bent verantwoordelijk voor de backoffice taken. Zeker de helft van de tijd ben je bezig met het telefonisch onderhouden van contacten. Ook maak en verstuur jij offertes, houd je de agenda bij van de senior sales en volg je interne vraagstukken op. In deze functie heb je dus veel contact met andere afdelingen. Wanneer de buitendienst niet aanwezig is, ben jij het eerste aanspreekpunt van grote accounts. Voor de aftersales ben jij verantwoordelijk voor de klanten met alle logistieke vragen. Waar nodig schakel jij met internationale partners om de juiste oplossing aan te bieden. Daarnaast hoort acquisitie bellen ook tot jouw takenpakket. Jij zorgt er voor dat de buitendienst afspraken heeft staan voor nieuwe klanten.

Over het bedrijf

Dit bedrijf biedt verschillende diensten aan die afgestemd kunnen worden op de wensen en behoeften van de klant. Dit bedrijf is een snelgroeiende, internationale expresvervoerder. De organisatie wordt gekenmerkt door een informele werksfeer, korte lijnen en het echt samen doen. Teamwork staat voorop! Het bedrijf opereert internationaal, hierdoor heerst er een dynamische werksfeer.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau