Luba Uitzendbureau

Commercieel medewerker binnendienst

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze functie versterk je het commerciŽle team. Je bent een belangrijke schakel in de dienstverlening, de bereikbaarheid en de communicatie met klanten. Dagelijks schakel je met diverse klanten over offertes en andere verkoopkansen. Je bent het eerste aanpreekpunt, zowel telefonisch als per mail. Je stelt offertes op, volgt deze op en handelt ze af en legt informatie vast in de systemen. Ook ondersteun je het verkoopteam. In deze functie krijg je veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte om te leren.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever zit gevestigd in Leiden en is gespecialiseerd in de IT. Het bedrijf is enorm aan het groeien en daarom zoeken ze uitbreiding voor het team! Je werkt samen met een jong en gezellig team waar geregeld borrels/uitjes worden georganiseerd met elkaar.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau