Luba Uitzendbureau

Commercieel Binnendienst IT

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze functie, ben jij HET aanspreekpunt van een aantal grote resellers in de IT-sector. Je doet voornamelijk relatiebeheer met een commerciŽle inslag; acquisitie komt niet voor in deze functie.

Je kletst eerst bij over hoe het weekend was met je klant, voordat je tot zaken overgaat. Persoonlijke aandacht vind je namelijk erg belangrijk in je zakelijke relaties. Zo bouw jij ook een netwerk op, dat jou belt voor elke vraag. Van meedenken tot welke webcam het snelste geleverd kan worden, tot een programma-update Š ?500.000. Of je hebt zelf de kennis in huis, of je schakelt met interne collega's die de specialisten zijn van bepaalde software. Hoe dan ook; jij levert de perfecte oplossing voor je klant. Daarnaast evalueer je regelmatig met je relaties over de uitgeleverde producten/diensten en of er nog bijverkocht kan worden.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is wereldspeler in de IT-sector met een Amerikaanse cultuur. Echter wijkt dit team hier enigszins vanaf, door zeker ook fun te integreren in hun werkweek. Het is een gemÍleerd gezelschap van ongeveer 10 man met verschillende leeftijden en opleidingsniveaus, maar iedereen heeft een vlotte babbel en levert de beste service aan hun klanten. Zodoende zijn samenwerken en collegialiteit erg belangrijk binnen dit team. Het bedrijf vindt deze zaken ook erg belangrijk, dus op elke verdieping is een koffiecorner met luxe fauteuil en fruit.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau