Luba Uitzendbureau

Inpak operator

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Enkhuizen
17 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Samen met je collega's ben je mede verantwoordelijk voor het realiseren van productie- en kwaliteitsdoeleinden. Dit doe je onder andere door het nauwgezet bewaken van het productieproces van diverse soorten kunststof hulpstukken. Jij bent werkzaam aan diverse spuitgietmachines, voorzien van geavanceerde besturingsautomatisering, waar je bedieningswerkzaamheden gaat uitvoeren. Mochten er storingen zijn dan ga je deze verhelpen en daarnaast is het onderhoud van de machines erg belangrijk. Om het proces goed te laten verlopen worden de productiegegevens geregistreerd in het systeem.

Je start achter aan de lijn waar je inpakwerkzaamheden gaat verrichten en stapje voor stapje ga jij verder in het operator proces en uiteindelijk ben jij dusdanig ervaren dat je zelfs bij afwezigheid van de ploegchef, de werkzaamheden kunt waarnemen.

Over het bedrijf

Werken bij deze organisatie betekent werken bij een uniek kopstaartbedrijf, waar je ruwe grondstof verwerkt ziet worden tot kunststof leidingsystemen, die vervolgens de hele wereld over gaan. Behorend tot een internationale groep. Enerzijds de grootte en aard van een regionaal bedrijf en anderzijds de professionaliteit en ambitie van een multinational. Een platte organisatie met korte lijnen, waar je het verschil kunt maken en je alle kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Niet kletsen, maar aan de slag! Dat is de mentaliteit van de collega?s. We hebben hart voor de zaak. Sterker nog: het voelt alsof het ons eigen bedrijf is! En zoals het ondernemers betaamd willen we altijd verbeteren en met z?n allen vooruit.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau