Luba Uitzendbureau

Fabricage medewerker

  • Vacature
  • Noord-Holland
Beverwijk
22 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw werkdag ziet er als volgt uit: je begint om 6:45 uur met een bak koffie waarbij je bij kletst met je collega?s. Om 7:00 uur ga je aan de slag met het monteren/assembleren van een raamkozijn. Je krijgt een tekening waarop de afmetingen staan en vanuit daar ga jij ermee aan de slag. Je zal zelf moeten meten en snijden om vervolgens het geheel aan elkaar te monteren. Hierbij houd je rekening met de kwaliteitseisen van de producten. Alles is aan te leren en is dat ook iets waarbij ze je graag helpen. Diverse technieken waarmee je te maken krijgen zijn: zagen, rafelen, bramen, frezen, stansen, boren en schroeven.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar jij voor gaat werken maakt kunststof raamkozijnen op maat. Begonnen in 2005 met slechts vijf man, zijn ze nu flink aan het groeien en zijn ze een team van 22 man sterk. Echter kunnen ze nog wel wat handjes gebruiken. Het is een leuk team waarin flink wat groei mogelijkheden zijn. Het is een bedrijf dat bereid is om jou het vak te leren. Op vrijdag doen ze geregeld een vrijdagmiddagborrel, boven de fabriek hebben ze het lunchkantoor omgetoverd tot een gezellige bar.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau